07.12.2012.      

Autor: Goran Razić

Foto: Gondola na Vogelu, arhiva Skijanje.hr

 

I Vogel se pridružio slovenskim otvaranjima

S oko 40 cm snijega te vrlo povoljnom prognozom i Vogel je danas otvorio svoja vrata.

Jedno od slovenskih skijališta s najljepšom pozicijom svakako je Vogel. Kao sastavni dio Triglavskog nacionalnog parka Vogel već tradicionalno nudi uživanje u prirodnom snijegu, koji gotovo svake zime obilato nagradi ovaj bohinjski skijaški centar.  

Niti ove zime nije drugačije. Prema najsvježijim informacijama koje su nam pristigle s Vogela, skijalište se pridružilo Krvavcu, Rogli i Goltama koje su prve najavile otvaranje staza u Sloveniji.

» Slovenija: Vikend otvaranja pred nama 

Na Vogelu će tako od danas na dalje biti otvorena vučnica Storec te sjedežnica Brunarica. Naravno, sve skijaše redovito prevozi i velika gondola za 80 ljudi. S obzirom na to ovoga vikenda na Vogelu će vrijediti promotivne cijene skijaških karata. Tako će dnevna karta za odrasle stajati 13 eura, dok će za djecu cijena biti 9 eura. Studenti i seniori moći će skijati i bordati za svega 11 eura. 

U narednim danima i tjednima očekuje se dodatno otvaranje skijaških staza. Još uvijek nije kasno da krenete prema Bohinju. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4080037
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr