12.03.2007.      

Autor: Goran Vukelić 

Jadranski SL otkazan, najava PH u Innerkremsu

Ove godine ništa od FIS slaloma na Platku. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Innerkremsu od 20. do 22. ožujka.

Kako doznajemo od Milana Tumare, počasnog predsjednika Hrvatskog skijaškog odbora i predsjednika Organizacijskog odbora Jadranskog slaloma, ovogodišnje izdanje FIS Jadranskog slaloma i definitivno je otkazano zbog nedostatka snijega na Platku.

Unatoč najavama da bi se utrka mogla organizirati na nekom inozemnom skijalištu, gdje su najizgledniji bili Sappada i Innerkrems, ipak je u dogovoru sa vodstvom Hrvatskog skijaškog saveza i vladajućim strukturama u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji odlučeno da se ovogodišnja priredba otkaže.

Uz Jadranski slalom otkazan je i slalom za naslov državnog prvaka koji se također trebao održati na Platku. Iz Hrvatskog skijaškog saveza stigao je program FIS Otvorenog prvenstva Hrvatske u alpskom skijanju što će se od 20. do 22. ožujka održati u Innerkremsu. Na rasporedu su utrke superveleslaloma (20.03.), veleslaloma (21.03.) i slaloma (22.03.) u muškoj i ženskoj konkurenciji.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 283373
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr