Skijanje.hr

29.03.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kr. Gora i Cerkno zatvorili sezonu

Sezona se polako na većini nama bližih skijališta primiče kraju. U Sloveniji je još moguće skijati na Krvavcu, M. Pohorju, Rogli, Vogelu, Kopama i Goltama.

Već ranije tijekom ožujka su neka manja slovenska skijališta rekla zbogom skijaškoj sezoni 14/15, no skijanje je još uvijek moguće na šest gore navedenih skijališta.

Iz skupine “velikih” svoja vrata su posljednji vikend ožujka zatvorili Kranjska Gora i Cerkno, koji iako još uvijek imaju ponešto snijega na svojim stazama, ipak više ne uspijevaju osigurati uvjete za sigurno skijanje.

U Hrvatskoj je sezonu zatvorila i Čelimbaša. Platak je pak posljednje noćno skijanje imao prošlog utorka, dok je konačno “zbogom” sezoni rekao u petak 27.03.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 289504
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr