11.11.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Sezonski skipass za Platak od 12.11. u prodaji

Goranski sportski centar izašao je s cijenama skijaških karata za novu sezonu. Trenutno su dostupni podaci samo za sezonske karte, dok će cijene ostalih karata biti poznate uskoro.

Od ove sezone u ponudi je nešto više opcija. Tako je osim standardne sezonske ski karte (1.000 kn za odrasle i 600 kn za djecu, nap.a.), od sada moguće kupiti i sezonsku ski kartu samo za noćno skijanje, sezonsku kartu za dnevno i noćno skijanje, te sezonsku kartu koja vrijedi samo radnim danom. Isto tako, od ove godine je u ponudi i zajednička karta za Platak i Čelimbašu, o čemu je nedavno već bilo riječi, te karte za obitelj, po sistemu 2+2. Spomenimo i kako osim djece povoljniju cijenu plaćaju i studenti.

-.--.-

Ovoga puta za kupnju sezonske karte potrebna je i brzina, jer je broj karata ograničen. Tako je na raspolaganju svega 100 karata te se nakon rasprodanih svih karata sezonske karte više neće moći kupiti. Svi zainteresirani te oni koji nade polažu u dugu skijašku sezonu na Platku (i Čelimbaši) neka požure.

Detalji su dostupni na službenoj stranici Platka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 249694
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr