Skijanje.hr

29.03.2010.      

Autor: Elinka BarišićPhoto: Dobro jutro, Slovenija  

Odabrana najbolja slovenska skijališta

Susjedna Slovenija završila je ovosezonski tradicionalni izbor za najbolje skijalište. Iznenađenja nema - Krvavec je i dalje uvjerljivo broj jedan!

Tradicionalni izbor "Naj smučišče" kojeg već dulji niz godina provodi slovenska radio postaja "Dobro jutro, Slovenija" protekli je tjedan dobio i svoje laureate za sezonu 2009/2010. Kao i do sada slovenski su skijaši i borderi mogli odabrati najbolje slovensko skijalište u tri kategorije.

U kategoriji velikih skijaških centara iznenađenja nije bilo. Ponovo je titulu najboljeg osvojio Krvavec, koji je i u hrvatskom izboru već godinama među prvima u kategoriji najboljih vikend odredišta. Drugo mjesto pripalo je Cerknu, a treće Kranjskoj Gori.

U kategoriji srednjih skijaških centara pobjednik su Kope, drugi je Stari Vrh, dok je treća Soriška planina.

Od najmanjih skijališta prva je Celjska koča, zatim Jakec Trije Kralji te Pokljuka - Viševnik.

Ove su godine podijeljena i posebna priznanja skijalištima koja su najprimjerenija obiteljima, a dobili su ih Cerkno, Kranjska Gora, Rogla, Kope, Celjska koča i Jakec Trije Kralji.

Podsjetimo u tijeku je i hrvatski izbor za najbolje skijalište. Glasati možete sve do kraja travnja!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 477643
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr