07.07.2009.      

Autor: Goran Razić 

Prezentacija regije Friuli Venezia Giulia

Današnjom prezentacijom talijanske pokrajine Friuli Venezia Giulia i službeno je započela turistička promidžba stranih skijaških (i onih neskijaških) regija u Hrvatskoj.

-.-Skijanje.hr-.-Svake godine sredinom ljeta, te s kulminacijom početkom jeseni, započinju turističke prezentacije brojnih talijanskih, austrijskih i slovenskih turističkih destinacija. Danas je u zagrebačkom hotelu Dubrovnik održana prezentacija talijanske pogranične regije Friuli Venezia Giulia, koja je hrvatskim skijašima i snowboarderima najviše poznata po skijalištima Forni di Sopra, Ravascletto/Zoncolan, Sella Nevea i Tarvisio.

Turistički djelatnici talijanske pokrajine 45 minutnom prezentacijom trudili su se prikazati izniman geografski položaj te sve gastronomske, kulturološke te sportsko rekreativne sadržaje na koje prosječan turist može naići dolaskom u neko od odredišta regije.

Poseban naglasak stavljen je na skijališta, koja posljednjih godina bilježe lijepe prodajne rezultate, a posebno su ponosni na činjenicu kako zahvaljujući kvalitetnoj infrastrukturi te relativno maloj razvikanosti na njihovim stazama nema gužve, dok skijaška sezona traje od početka prosinca pa sve do sredine travnja.

Kako će sljedeća turistička sezona izgledati iz perspektive hrvatskih gostiju te posebice iz perspektive hrvatskih turističkih djelatnika, i to u trenutku kada turizam proživljava iznimno teške trenutke, trenutno ne možemo znati. U svakom slučaju sigurno je da osim dobre zime, bogate snijegom i niskim temperaturama, postoji velika potreba i za prezentacijama ovakvog tipa, koje će spojiti hrvatske turističke djelatnike s domaćinima željnih novih gostiju. A hrvatski skijaši, poznati kao dosta zahtjevni i izbirljivi, no ipak umjerene platežne moći, znat će svojim dolaskom cijeniti kvalitetnu ponudu.

-.-Skijanje.hr-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 264014
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr