30.03.2006.      

Autor: Goran Vukelić 

Sve spremno za Jadranski slalom

Na startnoj listi zasad 140 natjecatelja. Radeševo spremno za utrke.

Sve je spremno za povratak Jadranskog slaloma na Platak. Kako doznajemo od tajnice Organizacijskog odbora, Maje Despot, trenutačno je za start u subotu, 01. travnja, prijavljeno 140 natjecatelja, 80 skijaša i 60 skijašica. Uz već najavljenu kompletnu hrvatsku reprezentaciju, na Platku će se naći skijaši(ce) iz još 11 zemalja. Lista natjecatelja još nije zaključena, to će biti učinjeno tek 24 h prije utrke.

Među prijavljenima se nalazi i 25 natjecatelja koji redovito nastupaju u Svjetskom kupu, a od zvučnijih imena, pored neizostavnih Janice i Ivice Kostelić te domaće nade Ane Jelušić, treba spomenuti Slovence M. Valenčiča, M. Dragšiča, D. Grubelnika te A. Drev i A. Kobal. Riječanima će drago biti na startu vidjeti i Mateu Ferk, Danka Marinellija, Dalibora Šamšala te mladog Franka Brigovića.

Vođu natjecanja, Febu Marinellija, zatekli smo na samoj stazi gdje se vrše posljednje pripreme pred vikend. Na Platku je proteklih, u Rijeci kišnih, dana palo nekoliko centimetara snijega koji je organizatorima na terenu donio čak i malo problema. Kako je staza već bila pripremljena, novonapadali je snijeg uklonjen, a staza se i soli kako bi se poboljšala konzistencija snijega. Za vikend su prognoze oprečne: dok Državni hidrometerološki zavod prognozira naoblaku s mjestimičnom kišom na riječkom području, Snow-forecast.com nagovještava poluoblačno vrijeme i dnevni razvoj naoblake koji bi tek navečer trebao rezultirati kišom. Bilo bi lijepo da i majka priroda nagradi trud organizatora i uljepša gledateljima spektakl na Radeševu.

Svima koji u subotu namjeravaju na Platak još jednom skrećemo pozornost na informacije za gledatelje. Čestitamo i petorici sretnika koji su u nagradnoj igri magazina Skijanje.hr osvojili svaki po dvije akreditacije za goste!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 210636
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr