30.03.2012.      

Autor: Goran Razić 

Ovoga vikenda skijanje moguće na Krvavcu, Rogli i Kaninu

Velika većina slovenskih skijališta je zatvorena. Riječ je o jednom od najranijih zatvaranja skijaške sezone u Sloveniji, budući da je obično početkom 4. mjeseca skijaška sezona bila još u punom zamahu. Ovoga puta situacija je drugačija.

Golte, Kranjska Gora, Vogel, Mariborsko Pohorje, Kope, Cerkno… svi oni su rekli zbogom skijaškoj sezoni 2011/2012. Sezona je to koju će mnogi željeti što prije zaboraviti. 

Primjerice, Krvavec, koji je u radu još samo do nedjelje 01.04., najčešće sakupi i do 150 skijaških dana u sezoni, dok je ove godine sakupio tek nešto više od 100 dana. Niti na drugim skijalištima situacija nije nimalo bolja, dapače. I dok je Kanin (naslovna slika) redovito prednjačio količinom snijega, ne samo u Sloveniji, ove godine količina napadalog snijega gotovo da nije premašila 1 m.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1714318
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr