22.08.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović 

ZOI Soči: FIS objavio izgled slopestyle staze

Dugo očekivani profil staze prvog olimpijskog slopestyle natjecanja konačno je ugledao svjetlo dana

Izgled staze i elemenata u Rosa Khutoru dizajnirao je Anders Forsell, FIS-ov tehnički savjetnik za slopestyle natjecanja. Staza je dugačka 635 metara te se sastoji od ukupno 6 elemenata, koji natjecateljima nude vrlo raznolik izbor elemenata po kojima će izvoditi trikove.

Na početku staze natjecatelji prvo moraju prijeći 3 jib elementa sastavljena od raznih jib, rail i box objekata, te rideri mogu vlastitim odabirom objekata pokazati svoju kreativnost u izvođenju trikova.

Nakon toga natjecatelje očekuju 3 kickera koji se progresivno povećavaju prema dnu staze, te im omogućuju da za kraj svog nastupa pred ciljnom arenom izvedu najbolje i najveće skokove, a ujedno garantiraju i uzbudljivo i atraktivno prvo olimpijsko slopestyle natjecanje.

-.--.-SBS Sochi 2
-.--.-SBS Sochi 3
-.--.-SBS Sochi 4

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2669382
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr