07.04.2011.      

Autor: Matija Kralj 

ZOI 2014.: Nations Team Event 'na čekanju'

Timsko mješovito natjecanje u alpskom skijanju nije 'iz prve' dobilo 'zeleno svjetlo' Međunarodnog olimpijskog odbora po pitanju uvrštavanja u program Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine.

Od novih disciplina u program ZOI u Sočiju odlukom MOO-a uvršteni su skijaški skokovi za žene, mješovite štafete u biatlonu te timska natjecanja u sanjkanju i umjetničkom klizanju, ali i skijaško Halfpipe natjecanje.

Uz mješovito timsko natjecanje u alpskom skijanju na dodatnom 'promatranju' još su i Slopestyle natjecanja u skijanju i snowboardu. A nakon dodatne tehničke analize, o konačnom (ne)uvrštavanju i ovih natjecanja za ZOI u Sočiju trebalo bi biti odlučeno krajem svibnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4475582
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr