02.11.2009.      

Autor: Goran Vukelić

Photo: Aksel Lund Svindal, arhiva Skijanje.hr

 

Levi bez Aksela Lunda Svindala

Aksel Lund Svindal propušta slalom u Leviju zbog ozljede zadobivene na treningu.

Prvi slalom sezone za skijaše koji se vozi u Leviju 15. studenog proći će bez Aksela Lunda Svindala. Aktualni pobjednik Svjetskog kupa neće krenuti put Finske zbog ozljede zadobivene na treningu tjedan dana prije otvaranja sezone u Söldenu.

Svindal je ozljedu zadobio pri padu za vrijeme treninga u Saas Feeu, a zbog bolova nije mogao zadovoljavajuće odskijati niti uvodni veleslalom sezone. Kako se ispostavilo na kasnijim pregledima, tibula je dobila jak udarac zbog čega će biti potrebno pauzirati nekoliko tjedana. Ozljeda Svindalu uzrokuje jake bolove pri skijanju, no dobra je vijest da nikakvi kompliciraniji medicinski zahvati neće biti potrebni.

Norvežanin će sljedećih nekoliko tjedana provesti pod paskom trenera i fizioterapeuta, a povratak na snježne staze jednoga od favorita ovosezonskog Svjetskog kupa se očekuje u Lake Louiseu krajem studenog.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 229430
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr