09.09.2010.      

Autor: Goran Razić 

Uništena vučnica u Krasnom još bez počinitelja

Policijska istraga oko devastacije vučnice u Krasnom, koja je prošlog tjedna nekoga očito "zasmetala" još uvijek nije urodila plodom, iako se na određene osobe sumnja.

Prošloga tjedna počinjen vandalizam na već ugaslom skijalištu u Krasnom još uvijek nije sankcioniran. Naime, prema riječima bivšeg koncesionara skijališta, Vladimira Tomaića, ogorčenju nema kraja. Taj je krasnarski poduzetnik još pred šest godina vučnicu od grada uzeo pod koncesiju kako bi ju revitalizirao nakon dugih 15 godina stajanja. U vučnicu je uložio brojna financijska sredstva da bi do pred koju godinu počeo nailaziti na probleme s vlasnicima zemljišta koji se nisu mogli pomiriti s činjenicom da netko na njihovoj zemlji radi nešto od čega oni nemaju koristi.

Sve to rezultiralo je gašenjem skijališta o kojem smo već pisali, a sada i devastacijom huligana koji su presjekli sajlu u namjeri da trajnim uništenjem skijaške ponude u krasnarskom kraju, a od koje su svi imali korist. S razlogom se sada žali za prošlim vremenima, a prema riječima Tomaića nada u ponovno oživljavanje skijališta još uvijek živi, iako onda kada je bilo neophodno niti grad, niti mještani Krasna nisu imali sluha za potrebe skijališta.

Policijska istraga i pet dana nakon ovog nemilog događaja ne pronalazi krivce, iako sumnje u izvjesne osobe postoje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 29. listopada 2013.   10:17h

    Član od:
    08.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    ovaj clanak mi je promako, bilo pi fora da skijanje.hr sluzbeno pita PU Senj ili ODO dali je slucaj rijesen ;)

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 250411
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr