24.10.2014.      

Autori: Goran Razić, Goran Vukelić 

VIDEO: Čelimbaša spremna, Beg. Razdolje "na čekanju"

S prvim smo snijegom posjetili dva skijališta u mrkopaljskoj općini. Dok se Čelimbaša sprema za zimu 2014/15, Begovo Razdolje spava zimski san.

Kraj listopada je donio prvi snijeg u Gorski kotar, a s njim se mnogi skijaši sjete goranskih skijališta. Posjetili smo dva skijališta u mrkopaljskoj općini kako bi se uvjerili u kakvom stanju dočekuju sezonu 2014/15. Dok je prošla zima donijela Gorskom kotaru ledeno nevrijeme i uništila mnoge prelijepe šumske vizure, od sljedeće Gorani očekuju mnogo više.


Ivan Butković
, direktor tamošnjeg komunalnog poduzeća Mrzle Drage, upoznao nas je sa stanjem na Čelimbaši i Begovom Razdolju. Čelimbaša zimu čeka spremna, sa žičarom remontiranom prije godinu dana. Primorsko-goranska županija je putem Goranskog sportskog centra pružila pomoć Mrkopaljcima, a od ove će zime Čelimbaša marketinški zajedno nastupati s Platkom. Očituje se to u prvom redu po zanimljivim kombinacijama skijaških karata za ova dva skijališta.


-.--.-

U Begovom je Razdolju situacija, pak, prilično čemerna. Vučnica stoji netaknuta već nekoliko sezona, a nelijep prizor pruža i zatvoreni hotel Jastreb u vlasništvu propalog HOC Bjelolasica. Ipak, uspije li dogovor s tamošnjim vlasnicima zemljišta, postoji šansa da se ovo pitoreskno skijalište osposobi za zimu 2015/16. Interes posjetitelja za Begovim Razdoljem svakako postoji budući da doznajemo da su tamošnji turistički kapaciteti već rasprodani za, primjerice, božićno-novogodišnje praznike.

Detaljnije o ovim temama pogledajte u priloženom videu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 240852
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr