Skijanje.hr

30.03.2010.      

Autor: Goran RazićPhoto: Rogla, Unitur 

Cerkno i Golte zatvaraju sezonu

Cerkno je zatvorilo svoje staze, isto kao i Golte, no za sada samo privremeno

Skijalište Cerkno od do petka 02.04. neće biti u pogonu, a ukoliko vremenske prilike dopuste ponovo će se otvoriti u subotu 03.04. samo preko uskršnjih blagdana. Golte već podvlače crtu u sezoni 09/10., a skijaškoj sezoni je došao kraj.

Iako su svugdje pogledi upereni u nebo, u iščekivanju možda još pokojeg hladnijeg dana, Kranjska Gora najavljuje kako je skijanje na Podkorenu moguće zaključno s 04.04.2010. Do tada će cijena ski karte biti samo 10 Eura.

Slovenski "glečer" Kanin i dalje je otvoren, ali samo s talijanske strane, od kuda je jedino i moguć pristup. Sezona bi trebala trajati sve do početka svibnja, a skijaši i borderi se upozoravaju na veliku opasnost od lavina, stoga je skijanje izvan uređenih staza zabranjeno.

Krvavec, Mariborsko Pohorje i Rogla još uvijek rade i nadaju se dobroj posjeti tijekom uskršnjih praznika.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 518213
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr