04.11.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Christof Innerhofer doživio potres mozga

Talijanski reprezentativac doživio nesreću na treningu.

Težak pad Christofa Innerhofer na jučerašnjem treningu na ledenjaku Stubai. Talijanski je reprezentativac izgubio kontrolu nad skijama tijekom superveleslalomske vožnje, pao i glavom snažno udario o tlo. Srećom, nije došlo do gubitka svijesti.

Innerhofer je odmah prebačen u bolnicu u Brunicu gdje je podvrgnut pregledima. Utvrđen je potres mozga no, na sreću, bez daljnjih težih posljedica po zdravlje. Pregledom je utvrđena i lakša ozljeda lijevog koljena. Ipak - tjedan do desetak dana stanke bit će, sukladno najnovijim informacijama, sasvim dovoljno za oporavak. 

Christof Innerhofer snažno je 'bljesnuo' na Svjetskom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu u veljači ove godine. Tamo je osvojio zlatnu medalju u superveleslalomu, srebrnu u superkombinaciji i brončanu u spustu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 301994
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr