Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

26.07.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Veliki problemi s koljenom za Beata Feuza

Prošlosezonska senzacija Svjetskog kupa u problemima s koljenom uoči nove sezone.

Švicarac Beat Feuz, koliko je poznato, već krajem prošle sezone morao je snažno 'stisnuti zube' kako bi natjecateljski konkurentno završio sezonu u kojoj se faktički do posljednjeg trenutka s Marcelom Hirscherom borio za veliki Kristalni globus ukupnog pobjednika Svjetskog kupa. Već tada jasno je, naime, bilo da 25-ogodišnjeg Švicarca po završetku sezone očekuje operativni zahvat na bolnom koljenu. Operativni zahvat po završetku sezone je i obavljen. No lijevo koljeno talentiranom Švicarcu i nekoliko mjeseci kasnije još radi probleme.

Prije dva dana za Feuza je tako vrlo neuspješno završio pokušaj povratka skijaškim treninzima na ledenjaku ponad Zermatta. "Sve što je Beat mogao na skijama izvesti bilo je lagano 'abručanje'", izjavio je ovom prigodom Feuzov trener Sepp Brunner. Istinski razlog za zabrinutost jer Feuzu sada opasno 'visi' čak i odlazak put iznimno važnih treninga na južnoj hemisferi, a koji je za švicarske skijaške reprezentativce u planu 16. kolovoza.

Osim Beata Feuza, stanku u treninzima za novu skijašku sezonu ovih su dana prisilno morali napraviti i Christof Innerhofer te Reinfried Herbst. Senzacionalni osvajač čak triju medalja s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu Innerhofer prije nekoliko dana sudjelovao je u prometnoj nesreći u blizini Verone. Te će zbog posljedica iste morati mirovati minimalno desetak dana. Dok Herbsta zbog novog lakšeg operativnog zahvata na koljenu očekuje oko mjesec dana stanke.     

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5159907
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr