Skijanje.hr

30.01.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Elan Croski kup: Po četiri pobjede Popović i Krsmanovića u Sappadi

U Sappadi vožen superveleslalom, veleslalom i slalom.

Ski klub Rijeka je imao pune ruke posla u organizaciji treće etape Elan Croski kupa. U Sappadi su proteklog vikenda održane čak četiri utrke, dvije superveleslalomske te po jedna veleslalomska i slalomska.

-.--.-
Krenulo je 27. siječnja superveleslalomskom utrkom za Prvenstvo Primorsko-goranske županije gdje su pobjede u konkurenciji mlađih djevojčica i dječaka pripali Piji Vrdoljak (SK Žuti mačak) i Dominiku Klindiću (SK Končar), dok su kod starijih djevojčica i dječaka slavili Leona Popović (SK Rijeka) i Luka Krsmanović (SK Samobor). U isti dan održanoj još jednoj superveleslalomskoj utrci za Prvenstvo Grada Rijeke slavili su u mlađoj kategoriji Lana Zbašnik (SK Rijeka) i Samuel Kolega (SK Medveščak), a u starijoj su svoje pobjede potvrdili Popović i Krsmanović.

-.--.-

-.--.-

Navedena je četvorka nastavila pobjeđivati na preostalima utrkama u Sappadi, pa su tako slavili na slalomu voženom 28. siječnja za Prvenstvo Primorsko-goranske županije, kao i na veleslalomu Prvenstvo Primorsko-goranske županije voženom dan kasnije. Zbašnik, Kolega, Popović i Krsmanović vode i u ukupnom poretku u svojim kategorijama, dok među cicibanima vode Nina Kržić (SK Jaska) i Erik Sluga (SK Rijeka). Vodeći klub je zagrebački Medveščak.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4526240
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr