NATJECANJA

»

SKIJANJE

23.01.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Elan Croski kup: Cerkno ugostilo drugu etapu

Na Cerknu odvožene veleslalomske i slalomske utrke Elan Croski kupa.

Protekli je vikend donio nastavak natjecanja u Elan Croski kupu i to na slovenskom skijalištu Cerkno. Od 20. do 22. siječnja su se vozile utrke za Prvenstvo Grada Čabra, Kup Primorsko-goranske županije te Kup Rudnika, sve u organizaciji Ski kluba Rudnik.

Cicibanke i cicibani su 20. siječnja odradili veleslalomsko natjecanje u kojem su slavili Nina Kržić (SK Jaska) i Erik Sluga (SK Rijeka). Za isti dana zakazane veleslalomske utrke djevojčica i dječaka su zbog loše vidljivosti morale biti otkazane.

Naredni su dana cicibanke i cicibani odvozili još po jedan veleslalom, s tim da su sada slavili Petra Dragičević (SK Medveščak) i Luka Tiriel Abramović (SK Končar). Isti je dan u veleslalomu kod mlađih djevojčica slavila Lana Zbašnik (SK Rijeka), a kod mlađih dječaka Samuel Kolega (SK Medveščak), dok su u starijoj uzrastnoj kategoriji slavili Leona Popović (SK Rijeka) i Luka Krsmanović (SK Rijeka).

Vikend u Cerknu je završen slalomskim natjecanjima djevojčica i dječaka. U mlađoj dobnoj skupini najbolji su bili Laura Dragičević (SK Medveščak) i Samuel Kolega (SK Medveščak), a u starijoj Laura Grgić (SK Jaska) i Luka Krsmanović (SK Samobor). Elan Croski kup se nastavlja krajem ovog tjedna u Sappadi.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 301927
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr