Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

11.03.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Elan CroSki kup: I Sella Nevea bez većih iznenađenja

Od 8. do 10. ožujka u Sella Nevei (ITA) održana su i nova natjecanja dječjeg Elan CroSki kupa.

Organizator svih utrka bio je SK Samobor. A vozili su se redom dva superveleslaloma u kategorijama od mlađih djevojčica i dječaka te starijih djevojčica i dječaka te po jedan veleslalom i slalom u sve četiri kategorije.

Superveleslalomi su održani u odličnim uvjetima, po lijepom i sunčanom vremenu te na vrlo kvalitetno pripremljenoj stazi. U kategoriji mlađih djevojčica obje pobjede odnijela je Lana Zbašnik (SK Rijeka). Oba puta druga bila je Pia Vrdoljak (SK Žuti mačak), a oba puta treća Ida Štimac (SK Rijeka). Kod mlađih dječaka oba puta slavio je Samuel Kolega (SK Medveščak). Na prvoj utrci drugi je bio Dominik Klindić (SK Končar), treći Dario Komšić (SK Nordis). A na drugoj utrci Komšić je bio drugi, a treći Leon Nikić (SK Rijeka).

-.--.-

Kod starijih dječaka od hrvatskih je dječaka na obje utrke najbrži bio Luka Krsmanović (SK Samobor). Dok su William Vukelić (SK Kvarner 2001) te Paolo Volarević (SK Medveščak) bili oba puta drugi i treći. I naposlijetku - kod starijih djevojčica od naših je djevojčica oba puta najbrža bila Leona Popović (SK Rijeka). Ria Mikulić (SK Mladost) oba je puta bila druga. A po jedno treće mjesto uzele su Ida Katarina Scholz (SK Končar) te Silvija Rigler (SK Rudnik).

-.--.-

Na veleslalomskim utrkama kod mlađih djevojčica i dječaka slavili su opet Lana Zbašnik i Samuel Kolega. A Pia Vrdoljak i Dario Komšić bili su drugi. Kod starijih dječaka slavio je Luka Krsmanović. A kod starijih djevojčica Magdalena Cippico (SK Medveščak). Slalomske utrke donijele su nove dvije pobjede Lani Zbašnik i Samuelu Kolegi kod mlađih djevojčica i dječaka. I novu pobjedu Luki Krsmanoviću, ali sada opet Leoni Popović kod starijih djevojčica.

Elan CroSki kup svojim finalnim natjecanjima nastavlja se krajem idućeg tjedna (16. do 18. ožujka) u Nassfeldu (AUT).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4524391
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr