Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

06.02.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Elan Croski kup: Duple pobjede Kolege, Popović i Krsmanović

Natjecanja u Elan Croski kupu nastavljena na Sljemenu.

Ski klub Zagreb je 2. i 3. veljače na Sljemenu organizirao utrke kojim su nastavljena natjecanja u Elan Croski kupu. Prvi su se dan za Prvenstvo Zagreba vozili slalomi u konkurenciji djevojčica i dječaka, a među mlađima su najbolji bili Pia Vrdoljak (SK Žuti mačak) i Samuel Kolega (SK Medveščak). Pobjede su kod starijih djevojčica i dječaka odnijeli Leona Popović (SK Rijeka) i Luka Krsmanović (SK Samobor).

-.--.-

Sličan raspored snaga bio je i dan kasnije u veleslalomskim nadmetanjima gdje od spomenute četvorke pobjedu nije uspjela ponoviti Vrdoljak, a najbolja je u njezinoj konkurenciji bila Lana Zbašnik (SK Rijeka).

-.--.-

3. su se veljače vozili i veleslalomi u cicibanskoj konkurenciji, a tamo su pobjedili Petra Dragičević (SK Medveščak) i Tiriel Luka Abramović (SK Končar). Nakon odrađenih trinaest utrka među klubovima je u vodstvu i dalje Medveščak, a slijede ga Rijeka i Končar.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4523617
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr