06.04.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Arhiva Skijanje.hr

 

JB Grange još jednom 'pod nož'

Serija zdravstvenih problema francuskog slalomskog majstora nikako da prestane.

Na razočaravajuću sezonu 2011/12. za Jean-Baptiste Grangea nadovezali su se i novi problemi s koljenom. Kako je izvijestio Francuski skijaški savez, 27-godišnji Francuz nadolazeće srijede u Lyonu će morati na novu operaciju ligamenata desnog koljena.

Nova ozljeda zadobivena je na prošlotjednim treninzima. A samo je nastavak niza pehova zbog kojih je Francuz isprva zbog loma križnih ligamenata istog, desnog koljena propustio ZOI u Vancouveru 2010. Dok je u prosincu 2010. teže ozlijedio lijevo rame. 

Sezona 2011/12. slalomski je za Grangeove kriterije bila gotovo potpuno razočarenje, uz peto mjesto Adelbodena kao najbolji rezultat. Pri čemu će i novi problemi Grangea svakako omesti u mirnoj pripremi za sezone 2012/13 i 2013/14. koje od velikih natjecanja donose isprva Svjetsko prvenstvo u Schladmingu pa potom i Zimske olimpijske igre u Sočiju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 161847
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr