16.10.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kronplatz i Dolomiti Stars ovoga tjedna u Puli

Skijalište Kronplatz predstavit će svoje novitete hrvatskim skijašima i borderima ovoga tjedna na "Pula Boat Fairu", koji se od 17. do 20.10. održava u pulskoj marini Veruda.

ZUTS Istre i Skijaški klub Istra iz Pule organizirali su dolazak predstavnika ovog popularnog skijališta te će na štandu predstavljati sve novitete i informacije posjetiteljima.

Osim toga, u petak 19.10. u 18 sati posjetiteljima će se predstaviti i udruženje skijališta Dolomiti Stars, koje obuhvaća skijališta Arabba Marmolada, Civetta, i Falcade - Passo San Pellegrino. Svi koji se zateknu na licu mjesta dobro došli su na predstavljanje skijališta te na koktel party koji će se održati na obližnjim brodovima. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 265044
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr