Skijanje.hr

06.04.2010.      

Autor: Goran RazićPhoto: Kanin 

Krvavec, Rogla i Kanin i dalje u pogonu

Od slovenskih skijališta samo su tri ostala u radu. Uskrs je označio val zatvaranja

Uskršnje toplo vrijeme primoralo je brojna slovenska skijališta na zatvaranje. Kako smo već pisali, već od sredine prošlog tjedna veliki dio slovenskih skijališta više ne radi, no u pogonu su i dalje Krvavec, Rogla i Kanin. Na Krvavcu je od danas skijanje moguće u periodu od 08:15 do 13 sati, a cijena dnevne ski karte iznosi 24 eura.

Sukladno dobroj uređenosti staza, postoji velika mogućnost da će Krvavec ostati u radu sve do 01.05. i Praznika rada. Naravno, sve će ponajviše ovisiti o vremenskih (ne)prilikama.

Slična situacija je i na Rogli. Drugo Uniturovo skijalište također radi u skraćenom režimu, svakodnevno od 08:30 do 13:30 sati, a cijena ski karte je samo 14 Eura. U pogonu su četverosjedežnica Planja i vučnica Jasa.

Slovenski "glečer" Kanin također je u radu i po svemu sudeći neće se zatvarati prije 01.05. Pristup skijalištu moguć je iz Bovca, a na skijalištu još uvijek ima oko 300 cm snijega. Poveznica između Kanina i Sella Nevee je zatvorena.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3242534
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr