29.08.2006.      

Autor: Matija KraljPhoto: Ted Ligety, arhiva www.torino2006.org 

Ligety raspoložen i uoči nove sezone

Olimpijski pobjednik iz Torina u kombinaciji i u idućoj sezoni želi nastaviti trend odličnih rezultata...

Ted Ligety, aktualni olimpijski pobjednik u kombinaciji, ovih se dana s ostatkom američke reprezentacije priprema na Novom Zelandu. I s puno optimizma i visoke motivacije gleda i na novu sezonu.

"Treninzi na Novom Zelandu za sada protječu dobro. Treninzi veleslaloma pogotovo, dok u slalomu još uvijek pomalo tražim onaj idealni timing", izjavljuje Ligety, ističući kako i prilagodba na za njega potpuno nove Rossignol skije, iako traži poveći napor, također za sada ide sasvim prema planu.

Olimpijsko zlato iz Torina Ligety pritome doživljava samo kao dodatnu motivaciju za potvrđivanje i u idućoj sezoni, s konačnim ciljem što većeg približavanja želji da se jednoga dana postane možda i najboljim skijašem svijeta.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 259483
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr