18.12.2006.      

Autor: Matija KraljIzvor i prava: Cro Ski Photo: Zoom Agence 

Ivica Kostelić – izjava nakon SL-a u Alta Badii

Izjava Ivice Kostelića nakon slaloma u Alta Badii (ITA)...

"Ovaj mi uspjeh uistinu puno znači. Nisam to očekivao nakon 9. mjesta u prvoj vožnji, s gotovo sekundom zaostatka. Tada sam već bio zadovoljan formom koju sam pokazao i ciljao sam na top 10 rezultat. Imao sam solidnu drugu vožnju, ovo je iznova bio onakav snijeg kakav volim, na kojem se može skijati uz puno osjećaja.

Staza je bila neugodna zbog vremenskih prilika i toplog vremena, no organizatori su uistinu učinili sjajan posao u pripremi staze za utrku.

Moja sjajna pobjeda u Reiteralmu od prije nekoliko dana svakako mi je podigla samopouzdanje i moral, a omogućila mi je, iskreno, i da s puno rizika uđem u drugu vožnju. Sretan sam što mi je osobito dobro danas išlo u donjem, položenijem dijelu staze, točno onakvom kakvi mi i nače više leže.

Slalom je uistinu postao uzbudljivim natjecanjem, s puno odličnih skijaša. 12 najboljih danas u pravilu završava unutar sekunde. Puno različitih skijaša plasiralo se na podij od starta sezone, i to je ono što natjecanje svakako čini iznimno zanimljivim."

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 258161
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr