NATJECANJA

»

SKIJANJE

13.02.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Arhiva Skijanje.hr

 

Ivica Kostelić uspješno operiran, povratak utrkama moguć u Kranjskoj Gori

Ivica Kostelić danas je, u klinici Bruderholz u Baselu (SUI), uspješno operiran od strane liječnika prof. dr. Wernera Müllera i dr. Claudea Müllera te je operacija potvrdila dijagnoze liječnika kao i nalaze magnetne rezonance dr. Igora Borića.

Ivici Kosteliću odstranjen je komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena koji je stvarao bolove i onemogućavao punu ekstenziju koljena.

Liječnička ekipa iz Basela smatra da je do puknuća meniska došlo prilikom doskoka kod velikih skokova na spustu u Sočiju (RUS), a da je za vrijeme kombinacijskog slaloma uslijed rotacija taj komadić meniska samo otpao.

Ohrabrujuća vijest je da je stanje prednjeg križnog ligamenta i hrskavice u desnom Ivičinom koljenu zadovoljavajuće te da se hrskavica oporavlja bolje od očekivanog.

Ivica Kostelić će do srijede ostati u Baselu (SUI), gdje će napraviti početnu rehabilitaciju, a u četvrtak nastavlja s rehabilitacijom u Daruvarskim toplicama pod nadzorom dr. Božidara Egića.

Ukoliko prvih dana neće biti većih bolova te ukoliko tijek rehabilitacije bude tekao normalno i prema planu, povratak Ivice Kostelića utrkama Svjetskog kupa mogao bi biti u Kranjskoj Gori 10.-11.03. 2012., priopćeno je poslijepodne iz Hrvatskog skijaškog saveza.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 13. veljače 2012.   14:49h

  Član od:
  13.01.2005.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  A u p.m.! Ode sezona.

  [Editirano] 13. veljače 2012. u 14:50h

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

 • Interview

 • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3002239
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr