06.07.2008.      

Autor: Matija KraljPhoto: Zermatt, arhiva Skijanje.hr  

Skijaški reprezentativci put Zermatta

Ivica Kostelić u subotu 5. srpnja otputovao je put švicarskog Zermatta, gdje će nastaviti sa snježnim pripremama za nadolazeću sezonu. Put Zermatta i članovi gotovo svih alpskih ski reprezentacija Hrvatske.

Ekipa Ivice Kostelića već je poznata, i u kompletnom sastavu, a pod vodstvom glavnog trenera Ante Kostelića tu su još i Igor Jakopović, Matej Čuješ, Peter Pen te Davor Lažeta.

Boravak na ledenjaku ponad Zermatta za Ivicu je planiran u trajanju od 10 dana, nakon čega će se nastaviti s kondicijskim treninzima na otoku Mljetu.

Osim Ivice Kostelića, uz njega su i Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal, Danko Marinelli, Ivan Ratkić, Tin Široki, B reprezentativke Tea Palić, Sofija Novoselić, Matea Ferk, baš kao i kompletna C reprezentacija Sebastian Brigović, Jan Karoly, Matej Vidović i Filip Zubčić.

Svi su put Zermatta krenuli sa svojim kompletnim trenerskim ekipama. A ondje će boraviti dva tjedna. Na treninzima nedostaje tako samo dječja reprezentacija.

Od hrvatskih A skijaških reprezentativki, Ana Jelušić trenutno je u Rijeci, gdje se priprema za odlazak put švicarskog Saas Feea. Na Saas Feeu Ana će na snježnim pripremama, uoči odlaska put Argentine, boraviti od 15. srpnja.

Nika Fleiss trenutno provodi aktivni odmor te trenira na otoku Cresu. Zajedno s Anom Jelušić, i ona će put sada već tradicionalnih ljetnih snježnih treninga u Argentinu, i to 4. kolovoza.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 311979
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr