25.09.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Hujara i Skaardal zadovoljni Sočijem

Direktori FIS Svjetskog kupa za skijašice odnosno skijaše, Atle Skaardal i Günter Hujara, obavili su svoj drugi inspekcijski posjet Sočiju.

Prvi inspekcijski posjet uslijedio je još u ožujku, odmah po završetku skijaške sezone 2010/11. A cilj tog posjeta, kao i ovog najsvježijega, bilo je na licu mjesta osobno se uvjeriti kako protječu pripreme na stazama Rosa Kutor skijaškog centra u Krasnaja Poljani. Na stazama na kojima će se održati alpska ski natjecanja na ZOI u Sočiju 2014., ali i na stazama koje će po prvi puta biti testirane već u sezoni 2011/12. Naravno, u sklopu FIS Svjetskog kupa. Uz muški spust i superkombinaciju 11. i 12. veljače te ženski spust i superkombinaciju (super G + slalomska vožnja) 18. i 19. veljače 2012.

Dojmovi su bili i više nego pozitivni. Hujara tako govori o "nevjerojatnom tempu rada" na infrastrukturi koji doslovno traje 24 sata dnevno 7 dana u tjednu! I uvjeren je da će do veljače sve biti dovoljno spremno za neometano održavanje natjecanja. Dok Skaardal ističe "kvalitetno i izazovno" dizajnirane nove staze u Krasnaja Poljani. Te se, kao i Hujara, veseli "zagarantiranim sportskim izazovima" koji nas sve već u predstojećoj sezoni očekuju u Rusiji.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1723149
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr