16.10.2009.      

Autor: Goran VukelićPhoto: Kabina nove gondole, Funivie.org  

Objavljene cijene skipassa za Kanin-Sella Neveu

Dnevna skijaška karta za slovensko-talijansko skijalište stajat će 28 eura.

Ubrzanim se tempom nastavlja izgradnja poveznice između skijališta Sella Nevea i Kanin. Projekt, o kojem smo već pisali, predviđa povezivanje talijanskog i slovenskog skijališta od sezone 2009/10, a završne se konture već dobrano naziru.

Trenutačno se radi na uređenju skijaškog puta između gornje postaje gondole koja se gradi s talijanske strane te slovenske četverosjedežnice. Strojna i elektro oprema za novu gondolu je već postavljena, napinju se nosive sajle između gornje i donje postaje, a pri kraju je i uređenje nove staze.

Objavljene su i cijene skijaških karata za novonastalo skijalište Kanin-Sella Nevea. Dnevna će skijaška karta tako za odrasle stajati 28 eura, za omladinu i seniore 23 eura, a za djecu 18 eura. Šesterodnevna skijaška karta za odrasle u visokoj će sezoni stajati 144 eura, za omladinu i seniore 132 eura, a za djecu 102 eura. U normalnoj sezoni odrasli će plaćati 126 eura, omladina i seniori 114 eura, a djeca 99 eura. Sezonska skijaška karta za Sella Neveu-Kanin stoji 300 eura. Također valja napomenuti da su u predsezonskoj prodaji cijene snižene tako da će od druge polovice studenog biti moguće kupiti dnevnu skijašku kartu za odrasle za samo 24 eura. U prodaji su i kombinacije skijaških karata koje će pokrivati susjedna skijališta poput talijanskih Tarvisija ili Piancavalla te austrijskog Nassfelda.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 707106
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr