Skijanje.hr

25.11.2008.      

Autor: Goran Vukelić 

Od vikenda kreće Dolomiti Superski kompleks

Talijanski kompleks 12 skijališta otvara skijašku sezonu 29. studenog.

cortinaZa naredni vikend, od 29. studenog, otvara se skijaška sezona na stazama skijališta u sastavu Dolomiti Superski kompleksa. Dvanaest talijanskih skijališta, sve redom dobro poznatih među hrvatskim skijašima, tako će započeti sezonu koja bi trebala trajati sve do 19. travnja, dozvole li snježni uvjeti.

Kao naručena je Talijanima došla ovotjedna snježna fronta koja je samo jučer na skijališta donijela od 5 do čak 40 cm svježeg snijega. U Cortini d'Ampezzo (desno, današnje stanje na webcamu) visina snijega na skijalištu je tako 50 cm, na popularnom Kronplatzu (naslovna fotografija) gdje će mnogi i otvoriti sezonu trenutačno je 20 cm snijega, u Alta Badiji je snježni pokrivač debeo 25 cm, u Val di Fassi 35 cm, a u Val Gardeni i Arabbi 40 cm. Posebno su izdašne padaline bile na Civetti (dolje) gdje je 50 cm snijega te u Trevalli gdje ga ima 60 cm. Do kraja tjedna se očekuje još oko 10 do 20 cm svježeg snijega, a niske temperature omogućit će rad snježnim topovima.

civettaOd početka sezone do 23. prosinca vrijedi promotivna akcija kojom se kod rezerviranja smještaja i skijaške karte za četiri dana, jedan dan dobiva besplatno. Isto tako, kod rezerviranja osam dana, dva su besplatna. I dalje su u pogonu multimedijalni servisi Dolomiti Superskija, dostupni na njihovoj web stranici uz sve ostale neophodne servisne informacije. Uz ovako zaokruženu ponudu i već poslovično odličnu pripremu staza, Dolomiti Superski opet postavlja visoko letvicu organizacijskih standarda za ostala skijališta.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5256638
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr