NATJECANJA

»

SKIJANJE

28.03.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

FIS slalomi: Daliboru pobjeda, Matej 5., Sebastian 7.

Dalibor Šamšal, Matej Vidović i Sebastian Brigović uspješni na FIS slalomima u Češkoj odnosno Švicarskoj.

Iako je skijaška sezona 2012/13. u natjecateljskom smislu za skijašice i skijaše iz samog svjetskog vrha završena, ovih dana odvija se još čitav niz utrka na kojima brojni preostali natjecatelji traže što bolje plasmane i FIS bodove uoči iduće sezone.

Isto vrijedi i za hrvatske natjecatelje. A odličan rezultat na jučerašnjem FIS slalomu u češkom Premyslovu pobjedom na utrci ostvario je Dalibor Šamšal. Slavlje na utrci ispred Kryštofa Kryzla (CZE) te Matica Skubea (SLO) Daliboru je donijelo četvrte najbolje slalomske FIS bodove karijere uz 10.25.

Matej Vidović i Sebastian Brigović istovremeno su se uputili put Švicarske i nastupili na dvama FIS slalomima u tamošnjem Engelbergu. Na utrci voženoj jučer Matej je zuazeo vrlo lijepo 5. mjesto, uz slalomske FIS bodove sasvim na granici dosadašnjih 10 najboljih osobnih ostvarenja. Dok je Sebastian vrlo solidno 7. mjesto zauzeo danas, uz svoje šesto najbolje osobno slalomsko ostvarenje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 261623
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr