NATJECANJA

»

SKIJANJE

19.11.2020.      

Autor: Antonio Gizdulić 

Započinje 11. sezona Skijanje.hr fanatika

Mnoge pojave i mnogi događaji, ukoliko nisu u potpunosti stali, u današnjim se vremenima odvijaju pod sintagmom "novo normalno". Mi ćemo vas prisjetiti kako je izgledalo "staro normalno". Započinje nova, 11. sezona, Skijanje.hr fanatika!

Davne 1986. godine Novi fosili su izdali pjesmu "Za ona dobra stara vremena". Skoro dvadeset godina prije, 1967. godine, formirano je natjecanje poznato pod nazivom Svjetski skijaški kup. Četrdeset dvije godine kasnije, već sada, davne 2009. godine izrodio se Skijanje.hr fanatik. Je li vam jasna relacija između tih triju važnih događaja? Najbolje će ju shvatiti svi oni koji se već jedanaest sezona, iz godine u godinu, igraju zajedno s nama.

Došlo je vrijeme da vam priopćimo jednu sjajnu vijest! Ako niste svih ovih sezona bili s nama, ovo je vaša godina. Ovdje ne poznajemo "novo normalno", već samo normalno. Pridružite se našoj fanatičnoj obitelji u novoj sezoni Skijanje.hr fanatika. Sve što trebate je registrirati se na našem Portalu, a zatim na forumu možete potražiti poveznicu na igru, gdje su navedena sva pravila iste.

Ako ste pak već dugogodišnji član naše obitelji, onda vam je sve poznato. Stigao je čas da zaboravimo na sve svakodnevne nedaće te se zajedno prisjetimo dobrih starih vremena. Bijeli cirkus tek je krenuo, a s njime se vratio i njegov brat. Skijanje.hr fanatik, kako je dobro vidjeti te opet!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 321635
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr