NATJECANJA

»

SKIJANJE

15.02.2008.      

Autor: Željko Ivnik 

Janičin povratak na Sljeme

Nakon lijepih i manje lijepih trenutaka doživljenih na Sljemenu, Janica Kostelić ponovo je u središtu zbivanja na Svjetskom skijaškom kupu. Ovoga puta u jednoj malo drugačijoj ulozi. Ulozi gledatelja, domaćina, a u nedjelju 17.02. i natjecatelja.

Kako je ponovno vratiti se u ZG na SQT?

Možda će zazvučati pomalo hladno s moje strane, ali pri pogledu na Sljeme ne osjećam nikakve emocije i nije mi žao što se više nikada neću vratiti natjecateljskom skijanju. Svi me učestalo pitaju - vraćaš li se? Moja je odluka definitiva i konačna - NE!

Nakon vrlo jasne Janičine poruke, u kojoj je odlučnost na zavidnoj razini, prebacili smo se u druge vode...

Ocjena ovogodišnje staze?

Ovo je najteža staza za žene u Svjetskom kupu, ekstremno je ledena, duga i dosta strma, sa središnjim ravnim dijelom. Šteta za Anu i Sofiju, koje su napravile greške u samom početku staze. Vjerujem da je riječ o spletu nes(p)retnih okolnosti, koje su se potom negativno odrazile i na rezultat.

Kako su tekle pripreme za nastup na utrci skijaških legendi?

S obzirom da i inače trčim te odlazim na fitness i aerobic sva je posebnost pred utrku iskazana u tome da sam zadnja dva dana skijala na sljemenskoj stazi. Bez obzira na utrku smatram da svaki profesionalni skijaš, ne bi smio zapustiti i u potpunosti bezuvjetno prestati skijati, a posebice još u ranoj fazi u kojoj se eto i sama nalazim.

Dijametralno suprotno svima onima koji te uporno žele ponovno vidjeti u natjecateljskome skijanju, mi ti želimo da se više nikada ne vratiš profesionalnome skijanju, odlično izgledaš i od srca ti želimo da ostatak života provedeš u sreći, zdravlju i radeći ono što želiš. Zaslužila si!

Hvala, inače redovito pratim magazin Skijanje.hr i svakodnevno sam online na magazinu -stvarno! Pozdrav!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3092289
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr