NATJECANJA

»

SKIJANJE

25.11.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Facebook, Ivica Kostelić Official

 

Ivica put Lake Louisea, nastupi na NorAm slalomu

I dok Natko Zrnčić-Dim i većina B reprezentativaca ova dva dana koristi za nastupe na NorAm slalomima u Lovelandu (CO, USA), Ivica Kostelić danas je već otputovao put kanadskog Lake Louisea.

Od dva slaloma kontinentalnog NorAm kup ranga (drugi najviši rang profesionalnog skijanja ravan Europskom i ostalim kontinent. kupovima, nap.a.) danas je već vožen prvi uz nastupe Natka Zrnčića-Dima, Filipa Zubčića, Dalibora Šamšala, Istoka Rodeša i Eliasa Kolege od hrvatskih reprezentativaca. I na njemu je najimpresivniji rezultat ostvario zapravo junior Istok (1996. godište) koji je sa startnim brojem 50 doskijao do vrlo lijepog 22. mjesta. A na kojem je, opet, ostao samo dvije pozicije iza Natka (završni 20.). Elias Kolega utrku je završio na 37. mjestu, Dalibor Šamšal nije završio prvu vožnju, dok se Filip Zubčić nije uspio plasirati u 60 najbržih prve vožnje s pravom starta u drugoj vožnji.

I dok su njegovi reprezentativni kolege odrađivali NorAm slalom u Lovelandu, Ivica Kostelić marljivo je odradio svoj posljednji trening brzih disciplina u obližnjem Copper Mountainu (naslovna fotografija). Te se potom otputio put kanadskog Lake Louisea, gdje bi se već u srijedu trebao voziti prvi trening za subotnju utrku spusta FIS Svjetskog kupa. Ivici će se, čim odradi i još jedan za sutra u Lovelandu zakazani NorAm slalom, u Lake Louiseu pridružiti i Natko Zrnčić-Dim.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 187648
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr