NATJECANJA

»

SKIJANJE

10.11.2013.      

Autor: CroSki/Skijanje.hr
Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr 

 

Copper Mountain FIS spustevi: Natko 8. i 13.

Nakon jednog niza kasnoljetnih nastupa u Čileu, Natko Zrnčić-Dim jučer se vratio na staze dvama jako dobrim nastupima na FIS spustevima u Copper Mountainu (CO, USA).

Na teškoj stazi, u jakoj konkurenciji te sa startnim brojem 34 Natko je, naime, doskijao do jednog 8. i jednog 13. mjesta. 

Na utrci na kojoj je završio 8. Natko je odskijao vrijeme 1:38.07 i za pobjednikom utrke, Erikom Fisherom (USA), zaostao za 0.97 sek. Dok je na utrci na kojoj je završio 13., a na kojoj je također najbrži bio Amerikanac Fisher, Natkov zaostatak za pobjednikom iznosio 0.88 sek.

Rezultati s ovih utrka, kao i rezultati ostvareni u Čileu, Natku će pripomoći da se na utrke Svjetskog kupa, nakon prošlosezonske poveće stanke zbog ozljede ramena, vrati s povoljnijim startnim brojevima. 

Na američkom Copper Mountain skijalištu danas su još na rasporedu i dvije vezane superveleslalomske utrke također FIS ranga natjecanja. 

Cjeloviti rezultati utrka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 427704
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr