NATJECANJA

»

SKIJANJE

10.12.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Nakiska NorAm kup: Širokom Super G točke karijere

Hrvatski B skijaški reprezentativac Tin Široki pridružio se na NorAm natjecanjima u kanadskoj Nakiski skupni hrvatskih skijaških reprezentativaca koji su, već u ranoj fazi sezone, postavili svoje za sada najbolje rezultate karijere u nekoj od disciplina.

Na NorAm kup superveleslalomu, održanom još 7. prosinca, Tin je, naime, doskijao do 13. mjesta. Čime je ostvario svoj do sada najbolji superveleslalomski rezultat karijere i zaradio 24.21 FIS bodova ('točki'). Osim na tom superveleslalomu, Široki je u Nakiski još nastupio i na još jednom NorAm superveleslalomu, kojega nije uspio završiti, na FIS superveleslalomu na kojemu je zauzeo 17. mjesto te na NorAm superkombiaciji, koju je završio na odličnom petom mjestu. Uz zarađene 32.61 FIS 'točke', svoje četvrte najbolje do sada ikada u ovoj disciplini.

Na dvama NorAm kup superveleslalomima u Nakiski, uz Tina Širokog, nastupao je i naš drugi B skijaški reprezentativac - Sebastian Brigović. Te je zauzeo 28. pa 33. mjesto, a na još jednom FIS superveleslalomu bio je 22. NorAm superkombinaciju Nakiske Brigović nije okončao uslijed odustajanja u slalomskoj vožnji.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 888461
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr