NATJECANJA

»

SKIJANJE

11.01.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Big Sky VSL (m): Potvrda odličnih bodova Sebastiana Brigovića

Jučerašnjim drugim mjestom na sveučilišnom veleslalomu voženom na Big Sky skijalištu (MT, USA) Sebastian Brigović opet je za nijansu popravio svoje najbolje FIS bodove do sada u ovoj disciplini.

Na utrci koju je u plasmanu završilo 66 skijaša Sebastian je, naime, doskijao do drugog mjesta, uz svega 0.53 sek. ukupnog zaostatka za pobjednikom utrke Trevorom Philpom (CAN). I svega tri dana nakon što je pobjedom na FIS veleslalomu Park Cityja (UT, USA) upisao svoje dosta uvjerljivo najbolje 13.82 FIS bodove, sada rezultat i potvrdio uz još za nijansu boljih 13.66 FIS bodova.

Posljednja dva rezultata Sebastiana uvjerljivo smještaju na drugo mjesto među najboljim hrvatskim skijašima u veleslalomu, budućih da je od ovakvih FIS bodova u karijeri, od aktivnih hrvatskih skijaša, ikada bolje bodove upisivao još samo Ivica Kostelić. I samim time objektivno ga potvrđuju kao legitimnog kandidata za veleslalomski nastup na ZOI u Sočiju.

Cjeloviti rezultati utrke

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 157228
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr