NATJECANJA

»

SKIJANJE

09.10.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Ozljeda koljena za Velez Zuzulovu

Olimpijska sezona 2013/14. trenutno vrlo neizvjesna za simpatičnu slovačku skijašicu.

Veronika Velez Zuzulova ozlijedila je koljeno na slalomskom treningu na Hintertux ledenjaku tek nešto malo više od dva tjedna uoči otvaranja sezone u Söldenu! Ovu informaciju prenosi Ana Jelušić, koja je za službene stranice Svjetskog skijaškog kupa sa svojom svojedobno poprilično bliskom ski kolegicom uspjela nakratko i telefonski porazgovarati:

"Prvi pregled magnetnom rezonancijom pokazao je puknuće prednjeg križnog ligamenta, no postoji još određena nada da nema puknuća, već da je došlo samo do napuknuća. Napravit ću stoga još jedan pregled iduće srijede, i tada ćemo znati definitivno koji je plan. 

Ako je došlo do puknuća - jasno je da slijedi operacija i propuštanje čitave sezone. No ukoliko je riječ samo o rupturi, i ukoliko će se pokazati da nekako ipak mogu skijati, ja bih se vratila skijaškim natjecanjima već odmah negdje iza Söldena i Levija", poruka je koju je odaslala Velez Zuzulova.

Dugi niz sezona "kraljica pobjedničkih podija", no bez konačnih slavlja, Veronika Velez Zuzulova uspjela je upravo u sezoni 2012/13. stići do svojih prvih dviju pobjeda u Svjetskom kupu - na slalomu Semmeringa te na "city eventu" Münchena. Tako da bi moguće propuštanje olimpijske sezone za 29-ogodišnju Slovakinju sigurno predstavljalo još i tim snažniji karijerni udarac. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 273517
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr