NATJECANJA

»

SKIJANJE

16.12.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Pozza Europski kup, SL (m): Matej 6., Filip 12.

Hrvatski skijaški reprezentativci Matej Vidović i Filip Zubčić s odličnim nastupom na jučerašnjem slalomu Europskog kupa u Pozzi (ITA).

Na utrci na kojoj je u vremenu 1:48.25 pobjedu odnio David Ryding (GBR) Matej je na 6. poziciji za Britancem zaostao za zbrojenih 1.12 sek., dok je zaostatak Filipa Zubčića na 12. poziciji bio  1.72 sek. Na samoj utrci nastupilo je čak 108 skijaša! A od 60 kvalificiranih za drugu vožnju istu je završilo njih svega 41.

Jučerašnjim nastupom u Pozzi Matej Vidović upisao je ujedno i svoje nove najbolje slalomske FIS bodove ("točke") 13.70.

Dan ranije uoči ovog slaloma Filip i Matej vozili su i "city event" Europskog kupa u San Vigiliu (ITA). Filip je u konačnici, nakon kvalifikacije (27.) za završnicu, nastup završio u krugu 16 najboljih te upisao podjelu 9. pozicije. Dok je Matej (kvalifikacije 7.) ostao u krugu 32-ojice najboljih i upisao podjelu 17. pozicije.

U slalomskom (plus city event) poretku kontinentalnog Europskog kupa (kao i NorAm kup - druga najviša razina natjecanja ispod Svjetskog kupa, nap.a.) Matej se nakon ova dva natjecanja nalazi na 19. poziciji s 51 bodom. Dok je Filip 26. uz 38 osvojenih bodova.

Idući slalom Europskog kupa zakazan je već za srijedu u Obereggenu (ITA).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 245695
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr