NATJECANJA

»

SKIJANJE

19.01.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Zell am See Europski kup, SL (m): Matej Vidović 15.

Matej Vidović s 15. mjestom na noćnom slalomu Europskog kupa voženom jučer u Zell am Seeu (AUT).

Na utrci na kojoj je u vremenu 1:42.92 pobjedu odnio Trevor Philp (CAN) ispred Reta Schmidigera (SUI) te Philippa Schmida (GER) Matej je do 15. pozicije na utrci doskijao u vremenu 1:44.27, uz 1.35 sek. zaostatka za pobjedničkim vremenom, zaradivši pritom 15.97 FIS bodova i novih 16 bodova u slalomskom poretku Europskog kupa.

S ovim novim bodovima Matej se u slalomskom poretku Europskog kupa nalazi na podjeli 23. pozicije s 85 osvojenih bodova.

Od ostalih hrvatskih skijaša koji su nastupili na utrci Istok Rodeš natjecanje je završio na 36. poziciji. Filip Zubčić diskvalificiran je u drugoj slalomskoj vožnji (sada slalomski 36. Europskog kupa s osvojenih 53 boda), Elias Kolega nije se uspio kvalificirati za drugu slalomsku vožnju, dok Dalibor Šamšal nije uspio završiti drugu slalomsku vožnju.

U Zell am Seeu danas se još vozi i veleslalom Europskog kupa.

Cjeloviti rezultati utrke

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 173380
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr