NATJECANJA

»

SKIJANJE

04.01.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, Skijanje.hr

 

Snježna kraljica, SL (ž): Shiffrin u vodstvu nakon prve vožnje

Mlada Amerikanka Mikaela Shiffrin nalazi se u vodstvu nakon prve vožnje ženskog slaloma Snježne kraljice na Sljemenu.

Vodeće vrijeme 59.26 Shiffrin je postavila sa startnim brojem 2. Vodeća slalomašica i uvjerljivo vodeća skijašica u ukupnom poretku Svjetskog kupa, Tina Maze (SLO), sa startnim brojem 6 najviše se približila Amerikanki uz zaostatak od 35 stotinki sekunde.

-.-Goran Razić-.-

Dok je na trećem mjestu nakon prve vožnje Maria Pietilä-Holmner (SWE) uz 72 stotinke sekunde zaostatka u odnosu na najbrže vrijeme.

Šest skijašica sveukupno se nalazi unutar zaostatka od sekunde za najbržim vremenom nakon prve vožnje. Od hrvatskih predstavica na utrci Sofija Novoselić sa startnim brojem 67 nije stigla do cilja odustajanjem u završnoj fazi vožnje. Dok je u svojem debiju na Sljemenu i u nekoj od utrka Svjetskog kupa uopće 16-ogodišnja Andrea Komšić sa startnim brojem 71 upisala 47. mjesto prve vožnje uz 8.55 sek. zaostatka u odnosu na Shiffrin.  

-.-Goran Razić-.- 

Među najzvučnijim 'žrtvama' prve vožnje, među skijašicama koje zbog odustajanja nisu stigle do cilja, svakako su Austrijanke Kathrin Zettel i Michaela Kirchgasser te Therese Borssen (SWE). Dvostruka sljemenska pobjednica Tanja Poutiainen (FIN) diskvalificirana je po završetku prve vožnje.

Druga vožnja na rasporedu je od 18:30 sati.

Cjeloviti rezultati prve vožnje (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 125989
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr