NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.02.2010.      

Autor: Elinka BarišićPhoto: Vancouver2010.com 

Superkombinacija skijašica tek u četvrtak

Loše vrijeme te nemogućnost održavanja treninga spusta pomaknule su kalendar alpskih skijaških disciplina na ZOI 2010.

Današnja utrka superkombinacije za skijašice, kako je već ranije najavljeno, otkazana je te je novi termin u četvrtak 18.02. u 09:30 i 13:30 (hrvatsko vrijeme 18:30h i 22:30h)

Loše i u nižim visinama kišno vrijeme onemogućilo je održavanje spustaškog treninga kojeg, prema pravilima, moraju proći sve skijašice i to barem jednom prije same utrke. Jake snježne padaline na vrhu te kiša pri dnu rezultirale su time da su na spust stazi trenutno čak tri različita uvjeta. "Kad je takva situacija, trka se jednostavno ne može voziti, no nadamo se da će početak tjedna donjeti bolje vremenske uvjete, očekujemo i prestanak padalina pa se nadamo da ćemo do srijede uspjeti održati trening spusta te utrku spusta u srijedu i superkombinacije u četvrtak", rekao je Atle Skaardal, direktor FIS ženskog Svjetskog kupa.

Alpska skijaška natjecanja otvorit će tako, ukoliko to vrijeme bude dozvoljavalo, skijaši i to sutra utrkom spusta, te superkombinacijom koja bi se trebala voziti u utorak.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 293372
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr