NATJECANJA

»

SKIJANJE

29.11.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Beaver Creek: 1. trening S (m) otkazan

Za danas planirani prvi trening uoči utrke spusta Svjetskog kupa skijaša u američkom Beaver Creeku otkazan je.

Ovoga puta za otkaz nisu krivi neki nepovoljni vremenski uvjeti već za trening još za nijansu nedostatno pripremljena čuvena 'Birds of Prey' staza.

Uoči same utrke spusta u Beaver Creeku (petak), na ovom američkom skijalištu najbolji skijaši svijeta u srijedu i četvrtak trebali bi odraditi još po jedan trening.

Na prvom treningu uoči spusta skijašica u Lake Louiseu najbrža je bila Lindsey Vonn (USA) s vremenom više od sekundu i pol bržim od Viktorie Rebensburg (GER) i Elisabeth Goergl (AUT).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 360686
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr