NATJECANJA

»

SKIJANJE

28.11.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: FIS Alpine

 

Beaver Creek 2. trening S (m): Ivica 39., Natko 46.

Ivica Kostelić s 39., Natko Zrnčić-Dim s 46. vremenom drugog službenog treninga spusta u Beaver Creeku (USA).

Na drugom službenom streningu, a kojega je odlučilo propustiti dosta Austrijanaca poput Klausa Krölla, Maxa Franza, Benjamina Raicha, najbrže vrijeme s 1:41.38 odskijao je Travis Ganong (USA). Ivica Kostelić sa startnim je brojem 33 imao vrijeme identično onom Stevena Nymana (USA) - 1:44.57, ili u prijevodu vrijeme 3.19 sek. sporije u odnosu na ono najbrže.

Natko Zrnčić-Dim sa startnim brojem 67 odskijao je vrijeme 15 stotinki sekunde sporije u odnosu na ono Ivičino, uz podjelu 46. pozicije s Thomasom Biesemeyerom (USA).

Sutra bi se u Beaver Creeku trebao voziti i posljednji trening spusta. Dok je sama utrka na rasporedu u petak. Subota potom donosi superveleslalom, a nedjelja i veleslalom Svjetskog kupa skijaša. 

Cjeloviti rezultati treninga

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

    Prikazano 0 od 0 komentara

    Sve komentare pogledajte na forumu

    • Vijesti

    • Info

    • Interview

    • Povijest

    © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 683195
    Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
    Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

    ISSN 1845-5891

    e-mail: info@skijanje.hr

    Marketing:
      marketing@skijanje.hr