NATJECANJA

»

SKIJANJE

23.01.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Kitzbühel, 2. trening S (m): Svindal najbrži, Ivica 24.

Aksel Lund Svindal (NOR) odskijao je najbrže vrijeme drugog treninga spusta u Kitzbühelu (AUT). Ivica Kostelić s 24. vremenom drugog treninga.

Vrijeme koje je Svindal danas odradio na poznatom "Streifu" iznosilo je 1:57.48. Najviše se ovom vremenu, uz zaostatak od 0.25 sek., danas približio Hannes Reichelt (AUT). Dok je 0.52 sek. sporiji bio Andrej Šporn (SLO) na trećem mjestu.

Ivica Kostelić sa startnim je brojem 32 odskijao vrijeme 1:59.41, vrijeme 1.93 sek. sporije u odnosu na ono najbrže te vrijeme koje je ujedno bilo i 24. vrijeme drugog treninga.

Osim ovog današnjeg, odrađenog po lijepom vremenu, u Kitzbühelu je jučer, inače, u lošim vremenskim uvjetima vožen već i prvi trening. Trening je održan uz povremenu maglu na stazi te dosta mekane uvjete uslijed tijekom noći nešto novonapadalog snijega. Na tom prvom treningu također je najbrži bio Aksel Lund Svindal. Drugi je i tada bio Reichelt, dok je brutalnost strmog "Streifa" svoje pravo lice pokazala na primjeru Andreja Jermana (SLO), koji je uslijed pada za vrijeme vožnje zadobio teži potres mozga. Taj prvi trening Ivica je odlučio propustiti. 

Cjeloviti rezultati drugog treninga

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 136030
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr