NATJECANJA

»

SKIJANJE

07.02.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Erich Spiess/Schladming2013.at

 

SP Schladming, treninzi S (m, ž): Reichelt i Sterz najbrži

Domaći natjecatelji najbrži na danas održanim treninzima spusta Svjetskog prvenstva u Schladmingu.

Na Svjetskom prvenstvu danas je dan bez podjele odličja. No i skijašice i skijaši odradili su po jedan trening spusta.

Prvi su na svoju spust stazu izašli skijaši. Najbrže vrijeme treninga s 2:02.98 postavio je Hannes Reichelt (AUT). 0.11 te 0.35 sek. za Austrijancem su s najmanjim zaostatkom zakasnili Dominik Paris te Christof Innerhofer (obojica ITA). Vrijeme Ivice Kostelića, postavljeno sa startnim brojem 32, bilo je 38. uz 3.67 sek. zaostatka, a vrijeme Maxa Ullricha, sa startnim brojem 63, 8.74 sek. sporije na 67. poziciji.

Kod skijašica Regina Sterz (nekada Mader) najbrža je bila u vremenu 1:53.01. Dok su drugo i treće najbrže vrijeme treninga uz 0.16 te 0.36 sek. zaostatka odskijale Anna Fenninger (također AUT) i Marianne Kaufmann-Abderhalden (SUI). Andrea Komšić sa startnim je brojem 56 odskijala 49. vrijeme treninga uz 7.62 sek. zaostatka.

Jedan trening spusta skijašice su, inače odradile već i jučer. I na tom prvom treningu najbrža je bila Regina Sterz. Dok su drugo i treće najbrže vrijeme postavile Lotte Smiseth Sejersted (NOR) i Fränzi Aufdenblatten (SUI). Na tom treningu Andrea je nastupila s brojem 57 i odskijala 54. vrijeme uz 11.01 sek. zaostatka.

Cjeloviti rezultati treninga

Skijaši će sutra u Schladmingu odraditi i još jedan trening spusta. Dok će skijašice medalje podijeliti u superkombinaciji.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 418902
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr