NATJECANJA

»

SKIJANJE

13.12.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: CroSki

 

Copper Mountain NorAm: I još jedna spust pobjeda za Natka!

I drugi dan za redom Natko Zrnčić-Dim doskijao je do pobjede na spustu NorAm kupa iznova održanom u Copper Mountainu (CO, USA).

Natkovo pobjedničko vrijeme ovoga je puta iznosilo 1:34.19, i za tri stotinke sekunde bilo je brže od vremena drugoplasiranog Brycea Bennetta (USA). Sastavom potpuno identičan pobjednički podij utrke kao i dan ranije još je jednom na trećem mjestu kompletirao Jared Goldberg (također USA). Dok je Istok Rodeš utrku ovoga puta okončao na 47. poziciji od sveukupno 97 skijaša u plasmanu utrke.

Jučerašnja druga pobjeda Natku je, u odnosu na prvi dan, donijela nešto većih 11.16 FIS bodova. No, sukladno FIS bodovima, ovo je drugi najvrijedniji Natkov doseg do sada i trebao bi, u kombinaciji s prvom pobjedom, nakon negativnog učinka koji je ostavila stanka zbog ozljede ramena imati sada pozitivan učinak na Natkove startne brojeve u budućim utrkama spusta FIS Svjetskog kupa.

Cjeloviti rezultati utrke

Još jedan spust jučer su u sklopu NorAm kupa u Copper Mountainu odradile i skijašice. Na utrci na kojoj je u vremenu 1:38.27 najbrža bila Katie Ryan (USA) u vremenu 1:41.00 još jedno 14. mjesto "naciljala" je Andrea Komšić. Saša Tršinski devet mjesta bolje pozicionirana nego dan ranije - na završnoj 16. poziciji utrke uz vrijeme 29 stotinki sekunde sporije u odnosu na ono Komšić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 127583
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr