NATJECANJA

»

SKIJANJE

09.09.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: CroSki

 

Natko Zrnčić-Dim: Tri tjedna uspješnih priprema u Čileu

Hrvatski A skijaški reprezentativac Natko Zrnčić-Dim uspješno je odradio već tri tjedna priprema na čileanskim Valle Nevado i La Parva skijalištima.

Prema riječima Natkovog glavnog trenera, Petera Pena, najveća prednost treninga u Čileu je ta što Natko ima prigodu u ovom razdoblju priprema trenirati na čak devet različitih terena, različite konfiguracije i tvrdoće snijega (kombinacija zimskih i faktički proljetnih snježnih uvjeta ovisno o nadmorskoj visini). Čak je i strojno proizvedeni snijeg bio na raspolaganju za treninge slaloma.

Pen također podsjeća i kako je Natko u Čileu odradio ukupno sedam utrka, napravio tri vrhunska rezultata (najbolji FIS bodovi u slalomu i spustu do sada, između ostalog), a u ukupnom je poretku Južnoameričkog kontinentalnog kupa zauzeo odlično treće mjesto.

Uz Natka i njegov tim u Čileu je boravio i Filip Flisar (SLO, naslovna fotografija), prošlogodišnji skicross pobjednik freestyle skiing Svjetskog kupa, koji ima dosta znanja i iskustva s velikim skokovima te neke zanimljive vježbe za kordinaciju i ravnotežu, a od kojih je Natko opet mogao osobno profitirati.

Sukladno riječima trenera Pena - osobito je važno na kraju istaknuti kako Natko vrlo dobro podnosi intenzitet i količinu treninga koji su pred njega postavljeni. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 248548
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr