NATJECANJA

»

SKIJANJE

16.12.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: FIS Alpine

 

Courchevel, SL (ž) - najava utrke

Nakon superveleslaloma i veleslaloma St. Moritza, a na proputovanju za Val d'Isere, najbolje skijašice svijeta svratile su i do Courchevela, gdje će sutra odraditi drugi od za ovu sezonu planiranih osam slaloma Svjetskog kupa.

Utrka na "Stade Emile Allaisu" (start na 2.024, cilj na 1.824 mnv), unatoč tjednom terminu, nije zakazana u formi noćnog slaloma. Već će prva vožnja krenuti od 10:30, a druga od 13:30 sati. Trener Amerikanki R. Pfeifer postavit će prvu, R. Velez (SVK) drugu vožnju.

Za samu utrku prijavljeno je 67 skijašica, bez ijedne hrvatske skijašice.

Slalom Svjetskog kupa skijašica u Courchevelu vožen je samo 2010. i 2011. godine. Zanimljivo - oba puta uz iste dvije skijašice na prve dvije pozicije, a bile su to Marlies Schild (sutra startni broj 16) i Tanja Poutiainen (sutra startni broj 5).

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 301613
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr