NATJECANJA

»

SKIJANJE

17.12.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Alta Badia VSL (m) i Courchevel SL (ž) - najava utrka

Nakon današnjeg potpunog otkaza obaju natjecanja Svjetskog kupa, skijaši će sutra u Alta Badiji (ITA) pokušati odraditi veleslalom, dok skijašice u Courchevelu (FRA) očekuje drugi pokušaj održavanja slaloma.

Veleslalom Alta Badije (naslovna fotografija) sa svojim je dvjema vožnjama zakazan za 10:30 i 13:30 h, uz najavljeni izravni TV prijenos na HTV 2. Prvu veleslalomsku vožnju postavlja Ante Kostelić, dok je postavljač druge vožnje D. Chastan (FRA). Staza je "Gran Risa", sa startom na 1.871 i ciljem na 1.423 metra nadmorske visine.

Za start na veleslalomu Alta Badije, već četvrtom veleslalomu aktualne sezone kod skijaša, prijavljeno je 73 skijaša iz 20 zemalja svijeta. Ivici Kosteliću ždrijeb je ponudio najbolji mogući startni broj, startni broj 8. Dok će Dalibor Šamšal u utrku krenuti sa startnim brojem 71.

"Gran Risa" u Alta Badiji mjesto je, podsjećamo, i do sada najvećeg veleslalomskog uspjeha Ivice Kostelića u Svjetskom kupu. Prije tri godine Ivica je ondje doskijao do druge stepenice pobjedničkog podija.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf dokument)

Slalom skijašica u Courchevelu zakazan je s prvom i drugom vožnjom od 9:30 i 12:30 h, uz izravni TV prijenos na stranim TV postajama.

Svi tehnički podatci za utrku identični su onima već jučer objavljenima. Osim startne liste utrke koja je nova, i dostupna klikom na poveznicu niže.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf dokument)

U sklopu Skijanje.hr kladionice očekujemo vašu prognozu pobjedničkog podija veleslaloma Alta Badije. A vaše bodove zbrajat ćemo s onima iz superveleslaloma Val Gardene te onima iz slaloma Alta Badije koji će uslijediti u ponedjeljak. Najpreciznijeg igrača za cijeli krug nagrađujemo dvjema jednodnevnim ski kartama za Nassfeld. Dok ćemo još čak pet dalje plasiranih nagraditi ulaznicama za slalome Vip Snow Queen Trophyja na Sljemenu.

-.--.-

-.--.-

  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 391016
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr